Manifesten


Articles / Artikelen

26/02/2013
  KSR-01

HOOG TIJD OM DE ETS AF TE SCHAFFEN !

HOOG TIJD OM DE ETS AF TE SCHAFFEN ! http://scrap-the-euets.makenoise.or... Civiele samenleving eist dat de EU haar systeem van verhandelbare emissierechten schrapt Na zeven jaar van mislukking is elke claim van de EU dat het zijn Emissions Trading Scheme (ETS) kan ‘repareren’ (...)
29/01/2012
  CJS -KSR

Akkoord der volkeren, Cochabamba april 2010

1. WERELDCONFERENTIE DER VOLKEREN OVER KLIMAATVERANDERING EN DE GRONDRECHTEN VAN MOEDER AARDE 3. 22 april 2010, Cochabamba, Bolivia 4. Volkeren overeenkomst : 5. Vandaag is onze Moeder Aarde gewond en is de toekomst van de mensheid in gevaar. 6. Als de opwarming van de aarde met meer dan (...)
28/11/2010
  KSR-01

Motie van de Europese Assemblee voor Klimaatgerechtigheid

Motion from the European Assembly for Climate Justice The European Assembly for Climate Justice, a gathering of social and environmental movements from across Europe, recognises that the current model of production, distribution and consumption is at the root of the climate crisis. The impacts (...)
23/11/2010
  KSR-01

Volksprotocol over de klimaatverandering

Volksprotocol over de klimaatverandering (Vertaling uit het Engels door Wiebe Eekman van Peoples’Protocol on Climate Change) http://peoplesclimatemovement.net De “Peoples’ Movement on Climate Change” ijvert om het “Peoples’ Protocol on Climate Change” naar voor te schuiven als de strategie van de (...)
10/10/2010
  KSR-01

Oproep voor Cancun

De Klimaatcoalitie, die een brede waaier van organisaties uit middenveld groepeert, wil dat Belgische en Europese politici hun verantwoordelijkheid ten volle opnemen. Daarom is het nodig dat : 1. België en Europa het goede voorbeeld geven en betekenisvolle stappen zetten om de (...)